گوگل، سرویس گوگل پلاس را هم به نتایج جستجوهای خود افزوده است. این سرویس چیست و چطور می‌شود آنرا غیرفعال کرد؟

گوگل که ویژگی تازه خود را “جستجو کن به اضافه دنیای خودت!” (search, plus your world) نامیده، حالا این امکان را به وجود آورده است تا نتایج جستجوی شما براساس اکانت گوگل پلاس به حالت شخصی در آید و به این ترتیب محتوای شما و محتوای شبکه گوگل پلاس شما به نتایج هر جستجویی در گوگل اضافه شود.

اما چطور می‌شود این امکان را بست؟

شما حتی اگر  نتایج شخصی را پنهان کنید باز به محض جستجوی بعدی این نتایج به صورت پیش فرض ظاهر می‌شوند. چه کنیم که کلاً از دست این دردسر راحت شویم؟

در همان صفحه جستجوی گوگل به بالای صفحه در سمت راست بروید و به شیوه زیر عمل کنید:

۱. بر روی آیکون انتخاب‌ها (Options) کلیک کنید.

۲. بر روی تنظیمات جستجو (Search Settings) کلیک کنید.

۳. وقتی وارد بخش تنظیمات جستجو شدید آنجا بخشی هست به نام نتایج شخصی (Personal Results).

4. Use Personal Results را به Do not Use Personal Results  تغییر دهید.

منبع : همشهری آنلاین


<-- این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
Facebook stumbleupon Digg Delicious Email Twitter