کامپایلر که به معنای مترجم و بخشی از یک زبان برنامه نویسی است و به آن سیستم پردازش زبان نیز گفته می شود. مترجم زبان مبدأ به زبان مقصد.
بیشتر بخوانید »اصول طراحی کامپایلر
کتاب مقدمه ای بر عملکرد کامپایلر ، نوشته سیدمصطفی رضاتوفیق
به طور کلی کامپایلر برنامه ای است که متن برنامه ای را که به یک زبان برنامه سازی نوشته شده است، به عنوان ورودی می پذیرد و خروجی آن متن برنامه ای به یک زبان دیگر است به طوری که معنای آن متن تغییر نمی کند.
بیشتر بخوانید »کتاب The Theory and Practice of Compiler Writing نویسندهگان : Tremblay و Sorenson
کتاب “تئوری و تمرین نوشتار کامپایلر” نوشته “ژان پل ترمبلی” و “پل جی. سرنسن” کتابی است ارزشمند که به عنوان منبع و مرجع درس اصول طراحی کامپایلر معرفی شده است.
بیشتر بخوانید »کتاب Compilers : Principles, Techniques, and Tools نویسندهگان : Aho ، Lam ، Sethi ، Ullman
کتاب ” کامپایلر ها : اصول ، تکنیکها و ابزار ها ” ویرایش دوم، نوشتهی ” آلفرد وی. آهو ” ، ” مونیکا اس. لم ” ، ” راوی سسی ” و ” جفری دی. اولمن ” به عنوان مرجع اصلی درس اصول طراحی کامپایلر مورد استفاده قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید »جزوه “طراحی و ساخت کامپایلر” استاد جابری پور به زبان پارسی
فهرست مطالب این جزوه عبارتند از : مفاهیم اولیه ، واژه یاب ، تعریف ساختار یاب بصورت گراف ، گراف عبارات ریاضی ، یافتن آرگومان های دستورات کدساز در Symbol Table ، گراف عبارت شرطی و آرایه ها.
بیشتر بخوانید »جزوه اصول طراحی کامپایلر استاد باقری نیا
این جزوه توسط استاد باقری نیا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود تدریس شده است و به اهتمام آقای سعید همتی تهیه گشته است. این جزوه در ۱۰ جلسه تدریس و تهیه شده است.
بیشتر بخوانید »جزوه اصول طراحی کامپایلر – سیده فاطمه نورانی
در این جزوه سعی شده است که مطالب مهم کتاب کامپایلرها بصورت خلاصه شده گردآوری شود.
بیشتر بخوانید »