مفیدترین و بهترین بخش چغندر برگ آن است و بعد ساقه ها و سپس ریشه که پخته شده ی آن لبو نام دارد. قند موجود در ریشه ی چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است
بیشتر بخوانید »انواع ترشی
ترشی گوجه گیلاسی
مواد لازم : ” گوجه گیلاسی: ۱ کیلو ” ” فلفل قلمی ریز: چند عدد ” ” تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری ” ” آب: یک لیوان ” ” ترخان، گشنیز، مرزه، ریحان: به میزان لازم “
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پیاز ترشی
مواد لازم: ” پیاز پوستکنده: ۲ کیلو ” ” سیر: نیم کیلو ” ” نعناع: یک کیلو ” (میتوان از دو تا سه قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم استفاده کرد)
بیشتر بخوانید »ترشی هفت بیجار
مواد لازم : گوجه فرنگی ۱۰ عدد فلفل دلمه ای ۳عدد بادمجان ۶ عدد سیر خرد شده۷ تا ۸ حبه پیاز ریز نیم کیلو هویج ۵ عدد
بیشتر بخوانید »ترشی مخلوط
مواد لازم : گل کلم بزرگ ۱ عدد هویج ۱ کیلو خیار ۲ کیلو لوبیا سبز ۲۰۰ گرم موسیر ۱۵۰ گرم
بیشتر بخوانید »طرز تهیه زیتون پرورده خانگی
زیتون پرورده، گونهای چاشنی تهیه شده از زیتون و مواد دیگر است. زیتون پرورده ویژه استان های گیلان و زنجان و علی الخصوص شهرستان های رودبار و طارم می باشد.
بیشتر بخوانید »